Oostmolenweg 4, Kloetinge verkocht onder voorbehoud

WOOONmakelaardij biedt aan: Landelijk wonen en toch nabij Goes? Aan de rand van Kloetinge treft u een verrassende 2/1-kapwoning (± 1900) met authentieke uitstraling gelegen op een onverwacht royaal perceel grond van 560m2. Deze aantrekkelijke tweekapper is voorzien van 3 slaapkamers, eigen parkeerplaats, overdekte terrasoverkapping annex ruime berging en houtopslag. Bijzonder is te noemen dat deze woning géén voor- en/of achterburen heeft, waardoor u veel privacy geniet! De achtertuin is heerlijk zonnig gelegen (zuidoost). U treft hier dé ideale woning én zal hier vast veel woongenot ervaren!

BEGANE GROND
Via de achtertuin bereikt u de entree van de woning met deelbare voordeur. Bij binnenkomst in de hal treft u een gemoderniseerd toilet en de toegang tot de bijkeuken met witgoed aansluitingen en cv-opstelling. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer/eetkamer. Hier vandaan heeft u via de grote raampartijen prettige lichtinval en fraai zicht in uw eigen tuin. Deze woonkamer is tevens voorzien van een sfeervolle allesbrander én de aangrenzende keuken heeft een fraaie landelijke uitstraling. De landelijke keuken is in een hoek opgesteld en uitgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad. Ook is de inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, oven (± 2024), afzuigschouw, koelkast en vaatwasser.

1e VERDIEPING
Via deze trap bereikt u de 1e verdieping met overloop en badkamer met wastafelmeubel en fijne douche. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan één kinderkamer met vaste kastruimte in de schuine kap. De ouderslaapkamer is aan de ene zijde van de woning gesitueerd. Hiervandaan kijkt u fraai weids weg. Vanuit de twee kinderslaapkamers, aan de andere zijde, geniet u ook mooi landelijk uitzicht. Dat is nog eens lekker wakker worden!

TUIN/ BERGING/ TERRASOVERKAPPING
Er is prima parkeerruimte voor uw auto op eigen terrein. De werkelijk zeer verrassende én privacy biedende tuin is keurig aangelegd met berging, aangrenzende overdekte terrasoverkapping en houtopslag. Het terras in de achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd. Aan deze zijde kunt u desgewenst heel fijn en lang van de zon genieten! De royale berging is handig voor uw fiets, tuingereedschap en zoveel meer!

OPLEVERING
In onderling overleg, indicatie aanvang februari 2025

OMGEVING
De gunstige ligging is ideaal te noemen, nabij het geliefde Kloetinge, alsmede gelegen op korte afstand -in 10 min fietsen- van het gezellige winkelhart van Goes met alle verdere stadse voorzieningen. Ook de uitvalswegen, A58, NS-station, ziekenhuis zijn nabij.

ALGEMEEN
-Bouwjaar ±1900
-Perceeloppervlakte 560m2
-2-onder-1 kapwoning (inhoud ± 328 m3)
-Gebruiksoppervlakte wonen ± 93 m²
-Externe bergruimte ± 14m2
-Energielabel E
-Zonnepanelen 8 stuks (2022)
-3 slaapkamers
-Screens
-Vrijwel geheel dubbele beglazing (m.u.v. badkamerraam)
-Muurisolatie
-CV- Combiketel, Nefit Topline Compact HRC, (±2007)
-Schilderwerk buiten laatst 2024
-Fraai aangelegde tuin op zuidoosten
-Terrasoverkapping

UITNODIGING
Nieuwsgierig geworden…? Bij serieuze interesse klikt u op de bezichtiging aanvraagbutton. Vul uw gegevens in en dan zullen wij contact met u opnemen! Deze woninginformatie is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Bouwjaar1900
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte93 m2
Externe bergruimte14 m2
Indeling
Aantal bouwlagen2
Aantal kamers4
Energie
EnergielabelE
IsolatieMuurisolatie
VerwarmingCvketel
Warm waterCvketel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte560 m2
Printen Reageer op dit pand Buurtgegevens Tevreden opdrachtgevers
Reageer op dit pand

 

    Woning*

    Voornaam*

    Achternaam*

    Adres

    Postcode

    Woonplaats

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Mobiel nummer

    Vragen / Opmerkingen

     

    Vragen?
    • J.E. (Jolande) Nieuwdorp-Slabbekoorn
    • Register Makelaar - Taxateur o.z.
    • Goese Meerlaan 11
    • 4465 AN Goes
    info@wooonmakelaardij.nl
    06 233 63 754
    Whatsapp
    Deze klanten gingen u voor.....

    Omdat we al eens eerder contact gehad hadden met Jolande, wat we als prettig hebben ervaren, vonden we het logisch om nogmaals een beroep op haar te doen met de verkoop van ons eigen woning. Jolande verzorgd alles zeer netjes en professioneel! Een echte aanrader!

    Jan & Alinda Faasse

    Wij zijn super geholpen door Jolande!  Alles wordt heel goed besproken.                                                                                                    De uiteindelijke te maken keuzes zijn altijd bij ons als verkopers gelegd met...

    Jordy & Sascha van Strien

    Ben zelf geen schrijver om met de juiste toon een stuk over de verkoop te schrijven, wel wil ik je persoonlijk mededelen dat ik je bijzonder dankbaar ben voor je inspanningen voor de begeleiding van de verkoop. Zoals je weet is het achter de schermen de verkoop onder omstandigheden en de daarbij...

    Aad Hijdra

     

    Meer tevreden opdrachtgevers    
    © WOOONmakelaardij | Sitemap | Contact | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door: DORST